070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Landgoed De Rosep – Oisterwijk, Brabant

Landgoed De Rosep is een smaakvol hotel. Het familiebedrijf heeft optimaal aandacht voor de gasten. In de buurt vindt u diverse natuurgebieden zoals Oisterwijkse bossen en vennen, waar u ook zomaar reeën kunt tegenkomen. Net als natuurgebied De Kampina is dit onderdeel van het Groene Woud, een Nationaal Landschap tussen Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Aan natuur dus geen gebrek. Door de ligging op een landgoed wordt u ook al wakker met het vrolijke gefluit van de vogels. Bezoek in de buurt, bijvoorbeeld met de fiets, ook de Abdij De Koningshoeve en Adbij La Trappe.

Faciliteiten
In het restaurant van De Rosep wordt zoveel mogelijk biologisch gekookt met producten uit de omgeving. De Rosep heeft Spa & Wellness facililiteiten, een bar, lounge, verwarmd terras, tuin en zwembad. Maak een wandeling op het landgoed.

Kamers
Er zijn diverse soorten kamers, variërend van Standard kamers, Comfort kamers tot Luxe kamers en een Junior Suite. De 70 kamers zijn comfortabel ingericht, de ruime badkamers hebben een bad/douche combinatie, een enkele een inloop douche en de suite een bubbelbad. Op de kamers vindt u onder meer badjassen, slippers, flatscreen, minibar en koffie- en theefaciliteiten.

Bel of mail mij terug