070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Kasteel de Wittenburg

Midden op een prachtig landgoed op een kleine afstand van Den Haag ligt Kasteel de Wittenburg. Het uit monumentaal pand dateert uit 1899 en beschikt over originele architectonische elementen. Ontdek het levendige Den Haag tijdens uw verblijf in het kasteel. Bezoek Haagse highlights als Paleis Noordeinde, het Vredespaleis en het Binnenhof. Ga wandelen of fietsen door de duingebieden, parken en landgoederen van Den Haag. Aanraders zijn de Paleistuin, het Westduinpark en Landgoed Clingendael. Deze laatste is één staat bekend om de Japanse Tuin die u er twee keer per jaar kunt bewonderen. Voor de golfliefhebbers is de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club een aanrader.

Geniet in Restaurant Sophie van de verfijnde gerechten uit de Franse keuken met Aziatische invloeden. Chef-kok Roy van Geel en zijn team nemen u graag mee op een culinaire wereldreis.

Faciliteiten
Kasteel de Wittenburg beschikt over een tuin met terras, bar, restaurant en tal van open haarden. Er wordt dagelijks een gevarieerd ontbijt geserveerd.

Kamers
De 10 kasteelkamers zijn comfortabel ingericht met airconditioning, TV, koffie- en theefaciliteiten en een minibar. Daarnaast beschikken de kamers over een douche, vloerverwarming, toiletartikelen en een haardroger. De kames bieden een prachtig uitzicht over de tuin en de bossen van Wassenaar.

Bel of mail mij terug