070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Hotel Prins Hendrik

In de weelderige groene omgeving achter de dijk die Texel beschermt van de zee ligt Hotel Prins Hendrik. Oosterend is een gezellig dorpje waar van oudsher visserij een belangrijke bron van inkomsten was. De Maartenskerk is het middelpunt van het dorp, met daaromheen schattige straatjes en oude geveltjes. Bezoek tijdens uw verblijf Den Burg, De Koog en Den Hoorn. In Den Burg vindt u leuke winkels, gezellige terrassen maar ook historische panden. U kunt een bezoek brengen aan de Oudheidkamer. Dit museum is gevestigd in een prachtig huis uit 1599. De natuur van Texel is uniek en leent zich goed voor fietsen en wandelen.

Het restaurant van Hotel Prins Hendrik is de plek om te genieten van lokaal eten en drinken. In de ochtend verse eieren van de boer en in de middag een Texels biertje. Ervaar de smaak van Texel met het seizoensgebonden menu.

Faciliteiten
Hotel Prins Hendrik beschikt over een tuin met terras, bibliotheek, lounge, bar en restaurant. Daarnaast kunt u gaan tafeltennissen of een bordspel spelen. Er wordt dagelijks een gevarieerd ontbijt geserveerd.

Kamers
De 21 kamers zijn comfortabel ingericht met TV, zithoek, koffie- en theefaciliteiten en gratis wifi. Daarnaast beschikken de kamers over een bad of douche, toiletartikelen en een haardroger. Sommige kamers bieden uitzicht of hebben een terras.

Bel of mail mij terug