070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Hotel New York

Gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika lijn op de Kop van Zuid in Rotterdam vindt u Hotel New York. De plek waar duizenden landverhuizers vertrokken naar Noord-Amerika met hoop op een beter leven. Na het bombardement van de Tweede Wereldoorlog is Rotterdam herbouwd met moderne architectuur. Een aantal van de bezienswaardigheden zijn de Kubuswoningen, de SS Rotterdam en de Erasmusbrug.

Geniet van een fine-dining experience in de NY Basement tijdens uw verblijf in Hotel New York. Verken Rotterdam op een fiets van het hotel en neem de welbekende watertaxi. Het hotel beschikt over twee restaurants en een oesterbar. In de NY Basement kunt u genieten van een cocktail en de kunsten van chef-kok Edward de Ridder. Gault Millau geeft het restaurant 12 punten.

Faciliteiten
Hotel New York beschikt over een terras en twee restaurants; Restaurant Hotel New York en de NY Basement. Daarnaast kunt u een drankje doen in de cocktailbar en oesters eten in de oesterbar. Parkeren kunt u beveiligd bij de accommodatie tegen een toeslag en er is een lift aanwezig.

Kamers
De 72 kamers zijn comfortabel ingericht met airconditioning, kluis, TV, koffie- en thee faciliteiten en zitgelegenheid. Verder beschikken de kamers over gratis toiletartikelen en een haardroger. Sommige kamers bieden uitzicht op het water, de Wilhelminapier.

Bel of mail mij terug