070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Hotel Des Indes – Den Haag

In het hart van Den Haag ligt het Hotel Des Indes. Dit hotel was een wens van de Baron van Brienen, de adviseur van koning Willem III. In 1858 liet hij dit paleis bouwen om naast zijn landgoed, ook een accommodatie in de Haagse binnenstad te bezitten. Een balzaal, luxe suites een grote binnenplaats, kosten nog moeite werden gespaard. Toen de baron overleed werd dit gebouw omgedoopt tot hotel waardoor ook u nu de gelegenheid heeft om te genieten van al deze pracht en praal. Met diens ligging in de binnenstad is het hotel ook een goed startpunt voor het bezichtigen van bezienswaardigheden in de stad. Maak een mooie stadswandeling, verken het strand van Scheveningen of bezoek historische hoogtepunten als het Paleis Noordeinde, De Ridderzaal of het Mauritshuis.

Faciliteiten
Er zijn verschillende faciliteiten in het hotel te vinden waaronder een loungebar, een binnenzwembad en een restaurant. De overige faciliteiten omvatten een balzaal, een stoombad en een sauna.

Kamers
De 92 kamers van het Des Indes Hotel beschikken over voorzieningen als gratis wifi, tv, en koffie- en theefaciliteiten. Verder zijn er voor uw gemak pantoffels, badjassen en gratis toilet artikelen aanwezig.

Bel of mail mij terug