070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Carlton Ambassador Hotel

Stad,strand en zee komen samen bij het Carlton Ambassador Hotel in Den Haag. Maak een wandeling en ontdek de bezienswaardigheden van de hofstad. Bezichtig het statige Paleis Noordeinde en laat de schilderijen van het Mauritshuis tot uw verbeelding spreken. Geniet van de zon op het strand van Scheveningen en bezoek beroemde plekken als het Kurhaus. Stap bij aankomst op de fiets om de rest van de stad te verkennen. In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor u klaar.

U verblijft  in de Residence kamer. Dit luxe kamertype is gelegen in een aangrenzend monumentaal pand. Met een privé entree, het design met monumentale ornamenten en het gratis gebruik van de minibar beschikt deze kamer over alle benodigdheden voor een luxe en royaal verblijf.

Faciliteiten
Het Carlton Ambassador heeft verschillende faciliteiten waar u als gast gebruik van kunt maken. In het Restaurant Sophia geniet u van een vers bereid Fruit de Mer Plateau aangevuld met een lekker glaasje wijn. Verder kunt op het ruime en zonnige terras de smaakpapillen aan het werk zetten met culinaire lekkernijen van de lokale chef.

Kamers
de 88 kamers van het hotel zijn voorzien van gratis wifi, TV en een minibar. Verder is er een kluis in uw kamer en zijn pantoffels, badjassen en gratis toiletartikelen aanwezig voor uw gemak.

Bel of mail mij terug