070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Grand Hotel Dei Castelli

Dit bijzondere hotel is hooggelegen op het schiereiland Sestri Levante aan de westkust van Italië. De verbinding met de zee komt zowel binnen, op het menu van het restaurant, als buiten, in het natuurzwembad, terug. Het is geconstrueerd door Busiri-Vici architecten uit Rome in opdracht van Riccardo Gualino. Het hotel bestaat uit drie aparte gebouwen,  die gezamenlijk een groot kasteel vormen. De in totaal 50 verblijven variëren van klassieke en ruim ingerichte kamers tot uitgebreide suites. Grand Hotel dei Castelli ligt aan de Ligurische zee aan de westkust van Italië op het schiereiland Sestri Levante. Het ligt op loopafstand van het centrum en is omgeven door een park van ca. 18.000 vierkante meter. De twee baaien van Sestri Levante, Baia delle Favole (fabels) en Baia delle Silenzio (stilte), bieden een prachtig uitzicht vanaf het hooggelegen hotel.

Faciliteiten
Grand Hotel dei Castelli biedt zijn gasten een ontvangsthal met daarin een 24-uursreceptie. Daarnaast zijn er een lift, een restaurant, twee bars (waarvan er een geopend is van juni t/m september en aan het natuurzwembad ligt) en een solarium. Buiten vindt u het natuurzwembad met beachbar, strandcabines en warme en koude douches, privé pleintjes met parasols die in het teken staan van zonnen en ontspannen, een zonneterras en een privépark dat zich uitstekend leent voor een wandel- of fietstocht. In het hele hotel kunt u gebruik maken van het Wifi-netwerk en parkeren op de privéparkeerplaats bij het hotel is gratis.

Kamers
De in totaal 50 rookvrije kamers hebben allemaal uitzicht over of de tuin of de zee en variëren van eenvoudige, doch uitgebreid ingerichte, kamers tot ruime suites. Iedere kamer beschikt over een telefoon, satelliet TV, minibar en kluisje. Het klimaat kan geregeld worden met de airconditioning/verwarming. In de badkamer vindt u toilet, een bad/douche-combinatie en een föhn. Sommige suites, waarin een duidelijke scheiding wordt gemaakt tussen een dag- en nachtgedeelte, beschikken over een privéterras.

Bel of mail mij terug