070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Agriturismo La Meridiana – Lanuvio

Dit agriturismo ligt nabij Rome op slechts een steenworp afstand van zee en de groene heuvels van de Castelli Romani. Genesteld tussen heuvels van olijfbomen en prachtige wijngaarden biedt de accommodatie comfort en rust met ruime en elegante kamers.  Rome is een klein uurtje rijden en het meer van Nemi bevindt zich op slechts 10 km van deze accommodatie. Nog dichterbij vindt u de prachtige plaats Lanuvio.

Faciliteiten
Het agriturismo beschikt over een ruime tuin met zwembad, ligbedden, tennisbaan en een restaurant. Deze agriturisme produceert olijfolie en wijn. Het restaurant is gespecialiseerd in mediterrane en regionale gerechten met producten van eigen bodem. U kunt gratis parkeren bij de accommodatie. Wi-Fi is beschikabar in de gehele accommodatie.

Kamers
Het agriturismo biedt 9 kamers, elk gekenmerkt door een bepaalde bloem. Ze zijn ingericht met veel aandacht voor detail en versierd met decoraties die handgemaakt zijn door lokale ambachtslui. Alle kamers zijn voorzien van telefoon, TV, Wi-Fi, airconditioning en een eigen badkamer. Sommige hebben een eigen balkon of hebben uitzicht op de omliggende tuin.

Bel of mail mij terug