070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Agriturismo I Romiti

Het agriturismo I Romiti is een typische Umbrische boerderij, gelegen op de grens tussen Umbrië en Toscane in een prachtige rustgevende omgeving. De accommodatie, in steen gebouwd, heeft van binnen grote houten plafondbalken, een hand gemaakte  terracottavloer en een grote openhaard. Het ligt in een gebied dat rijk is aan archeologische vondsten. Het is de perfecte locatie voor wandelingen in de buurt en men kan desgewenst deelnemen aan de boerderijwerkzaamheden, waaronder de olijf- en druifoogst.

Faciliteiten
Het agriturismo heeft een buitenzwembad, speeltuin, tennisbaan, voetbalveld, basketbalveld, er is gratis fietsverhuur en gratis parkeergelegenheid. Gratis W-Fi beschikbaar. Tevens beschikt de accommodatie over een restaurant waar men heerlijke maaltijden met producten van eigen bodem kunt proeven.

Kamers
Dit agriturismo beschikt over 4 appartementen en 5 kamers, alle sfeervol ingericht. De kamers beschikken over airconditioning, tv, eigen badkamer en uitzicht op de tuin. Ieder appartement beschikt over een kitchenette, woonkamer, slaapkamer, badkamer en privé tuin uitgerust met tafels en stoelen.

Bel of mail mij terug