070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Agrirelais Baglio di Pianetto

Baglio de Pianetto dateert uit de 19e eeuw en is een authentieke typisch Siciliaanse woning, bestaande uit een U-vormig huis met binnenplaats. Het is in 2005 omgetoverd tot een hotel. De eigenaren zijn graaf Paolo en gravin Florence Marzotto, die hier zelf gewoond hebben. De familie Marzotto is een vooraanstaande naam in de textielbranche, met onder andere Hugo Boss als merk. Waar u hier meer aan heeft is de passie van de graaf voor het maken van wijn. U kunt ervan genieten tijdens een diner in het restaurant van het hotel. Baglio de Pianetto ligt in Santa Cristina Gela. In de omgeving kunt u lange wandelingen maken door bekende wijngebieden als Monreale en Palermo.
Faciliteiten
Hotel Baglio de Pianetto beschikt over een lobby, lift, bar, restaurant, fitnessruimte, tuin, terras, buitenzwembad en dakterras. Het is mogelijk om uw auto bij het hotel te parkeren. Het ontbijt is in buffetvorm.
Kamers
In hotel Baglio de Pianetto vindt u 13 kamers die alle stijlvol ingericht zijn met meubels van de familie Marzotto. Sommige kamers bieden een prachtig uitzicht op de wijnvelden. De kamers beschikken over een telefoon, TV, minibar en kluisje. De badkamers hebben toilet, bad of douche en haardroger. Ook is er draadloos internet aanwezig in het gehele hotel.
 

Bel of mail mij terug