070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

La Grange Des Marettes

Je vindt La Grange Des Marettes in Clères. Boucles de la Seine Natural Regional Park en Parc de Clères zijn een goed voorbeeld van het natuurschoon van de omgeving. De moeite van het bezoeken waard zijn o.a. Parc du Bocasse en Jardin Agapanthe. Bezoek zeker het op een half uurtje rijden gelegen Rouen.
Rouen is de hoofdstad van Normandië en dat is te zien ook. De stad heeft een bijzonder rijke historie. Vooral de Place du Vieux Marché spreekt nog altijd tot de verbeelding: na haar veroordeling werd hier in 1431 Jeanne d’Arc op de brandstapel gedood.
Mooie huizen met houten vakwerkgevels, geplaveide straatjes, gotische kerken, veel marmeren kunstwerken… Rouen is eigenlijk een museum op zich.

La Grange des Marettes ligt heerlijk rustig. Het is een kleinschalige accommodatie met maar 5 kamers/ suites. De suites zijn ruim met o.a. een eigen badkamer met bad of inloopdouche, een aparte zithoek en een eigen ingang.
Verder beschikken ze o.a. over een flatscreen-tv met een dvd-speler, een waterkoker, gratis WiFi en uitzicht op de tuin.
Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd in de charmante eetzaal of op het overdekte terras van 80 m2. Er is ook een sauna en gratis parkeergelegenheid.

Bel of mail mij terug