070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Entremonte Wellness hotel & Spa

Entremonte Wellness Hotel & Spa ligt in de bergketen van Apulo, het hotel streeft er naar om u volledig te ontspannen en bied u een adembenemend uitzicht op de bergen. Kinderen jonger dan 14 jaar mogen niet verblijven bij deze accommodatie. De stad Anapoima ligt op 20 minuten rijden en de stad Bogota bereikt u na 100 kilometer reizen.

Faciliteiten
Het Entremonte Wellness Hotel & Spa biedt u een volledig wellnesscentrum om volledig te ontspannen, hier kunt u ook activiteiten doen om extra te ontspannen zoals ademhalingstechnieken, stretchen en visuele technieken. Het heeft een eigen restaurant met een uitgebalanceerd menu dat gericht is op een gezond dieet met lokale producten en eigen producten ui de biologische tuin van de accommodatie. Er worden twee maal daags gratis snacks aangeboden, de overige snacks zijn tegen toeslag. Televisie en internet zijn beschikbaar in de lounge ruimte en speelkamers. U kunt gratis parkeren bij de accommodatie.

Kamers
Alle 29 ruime suites beschikken over een woonkamer, een hangmat, een eigen zwembad en een zithoek. Alle suites zijn uitgerust met eigen badkamer en gratis toiletartikelen. Alle suites hebben een bio-klimaat dat de suite op een lage temperatuur houd. Daarbuiten is er een minibar en ventilatoren.

Bel of mail mij terug